Bio Lube 309

Bio Lube 309

Moton Bio Lube 309 is een biologisch afbreekbaar multifunctioneel smeermiddel en bevat een hoog gehalte aan microscopisch kleine deeltjes vaste smeerstoffen in een biologisch afbreekbare olie.

Moton Bio Lube 309 is bij uitstek geschikt als milieu- en mensbewust smeermiddel met uitstekende smerende, reinigende en beschermende eigenschappen.

De zorgvuldig geteste en geoptimaliseerde combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten maken dit product dan ook tot een zeer goed, multifunctioneel smeermiddel met een uitmuntende kruipwerking.

Dankzij het zeer specifieke additievenpakket dat Moton Bio Lube 309 bevat, geeft dit product een goede corrosie- en slijtagewering en een uitmuntende smeer- en kruipwerking. Daarnaast zorgt dit product voor conservering van de toepassing en hecht het geen stof of vuil aan. Door de excellente kruipwerking maakt het vastgeroeste delen weer los en blijvend gangbaar.

Moton Bio Lube 309 is biologisch afbreekbaar, wat een groot voordeel geeft ten opzichte van andere smeermiddelen.

VOORDELEN

  • Biologisch afbreekbaar;
  • Multifunctioneel smeermiddel met een uitmuntende smeer- en kruipwerking;
  • Maakt vastgeroeste delen weer los en gangbaar;
  • Hecht vrijwel geen stof en vuil aan;
  • Corrosie-, vocht- en slijtagewerend.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Bio Lube 309 is zeer geschikt voor het onderhouden, lossen, smeren en beschermen van onder andere installaties, gereedschappen, scharnieren en sloten.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Crème
Componenten Biologisch afbreekbare olie en solvents, additieven, vaste smeerstoffen
Dichtheid Ca. 0,85 kg/l
Viscositeit Vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -28°C tot +80°C