icon_temp_photo

Biologische Pasta 807

Moton Biologische Pasta 807 is een biologisch afbreekbare, universeel toepasbare antivreet- en montagepasta met uitmuntende smerende eigenschappen, verrijkt met keramische deeltjes. Dit product bevat geen metalen. Zo is Moton Biologische Pasta 807 dan ook niet giftig en niet milieubelastend.

Moton Biologische Pasta 807 bevat waterverdringende eigenschappen, heeft een uitstekende hechting, verhindert vreten tijdens (voor)montage en smeert uitermate goed en langdurend. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde samenstelling houdt Moton Biologische Pasta 807 schroefdraadverbindingen gangbaar, ook na langdurige inwerking van warmte en atmosferische invloeden.

Deze Moton Biologische Pasta 807 is met name bedoeld voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen tijdens montage en is uitermate geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen.

VOORDELEN

  • Uitmuntende, langdurige smerende en waterverdringende eigenschappen;
  • Beschermt tegen corrosie en hecht uitstekend;
  • Bevat geen metalen;
  • Met name voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen;
  • Uitermate geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Biologische Pasta 807 is zeer geschikt als montagepasta van alle onderdelen en schroefdraden, die normaal met metaal bevattende pasta’s worden behandeld. Ook is deze pasta geschikt voor de behandeling van RVS en messing.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit
Componenten Ester olie, additieven, anorganisch bindmiddel, keramische materialen
Dichtheid Ca. 1,1 kg/l
NLGI-klasse 1-2
Globaal werktemperatuurgebied Als pasta -20°C tot +290°C. De vaste smeerstoffen tot maximaal +1700°C