icon_temp_photo

Biologische Pasta 810

Moton Biologische Pasta 810 is een biologisch afbreekbare, universeel toepasbare antivreet- en montagepasta met uitmuntende smerende eigenschappen, verrijkt met keramische deeltjes. Dit product bevat geen metalen. Zo is Moton Biologische Pasta 810 dan ook niet giftig en niet milieubelastend. Op basis van de gebruikte grondstoffen is deze pasta toepasbaar in de levensmiddelenindustrie.

Moton Biologische Pasta 810 bevat waterverdringende eigenschappen, heeft een uitstekende hechting, verhindert vreten tijdens (voor)montage en smeert uitermate goed en langdurend. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde samenstelling houdt Moton Biologische Pasta 810 schroefdraadverbindingen gangbaar, ook na langdurige inwerking van warmte en atmosferische invloeden.

Moton Biologische Pasta 810 is met name bedoeld voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen tijdens montage.

VOORDELEN

  • Uitmuntende, langdurige smerende en waterverdringende eigenschappen;
  • Beschermt tegen corrosie en hecht uitstekend;
  • Bevat geen metalen;
  • Met name voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen;
  • Toepasbaar in de levensmiddelenindustrie.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Biologische Pasta 810 is zeer geschikt als montagepasta van alle onderdelen en schroefdraden (van bijvoorbeeld RVS of messing), die normaal met metaal bevattende pasta’s worden behandeld. Moton Biologische Pasta 810 is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie, maar kan uiteraard ook zeer goed in andere sectoren worden toegepast.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit
Componenten Ester olie, additieven, anorganisch bindmiddel, keramische materialen
Dichtheid Ca. 1,1 kg/l
NLGI-klasse 1-2
Globaal werktemperatuurgebied Als pasta -20°C tot +80°C. De vaste smeerstoffen tot maximaal +1700°C