icon_temp_photo

Dry Lube 700

Moton Dry Lube 700 is een, bij voorkeur onder hoge temperatuur, uithardend en actief polymeriserend product. Moton Dry Lube 700 bevat een speciaal ontwikkelde blanke lak als basis en is verrijkt met PTFE.

Moton Dry Lube 700 is bij uitstek geschikt als droogsmeermiddel, beschermingsmiddel en anti-hechtmiddel. Dit product is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar niet met olie mag worden gesmeerd en toch een lage wrijving noodzakelijk is.

Moton Dry Lube 700 zorgt voor een olievrije, ultra gladde smering en verhindert materiaal-op-materiaalcontact. Hierdoor wordt vreten, stick-slip, corrosie en zodoende slijtage voorkomen, ook wanneer de oppervlakken met schurende producten (poeders etc.) in contact komen. Tevens is het product, na voldoende uitharding, bestendig tegen olie, vet, benzine en dergelijken en kan het zeer hoge drukken opvangen.

De anti-hechteigenschappen zijn dermate doorontwikkeld dat Moton Dry Lube 700 zeer goed kan worden gebruikt als de bekleding van allerlei soorten machine- en transportdelen die in contact komen met bijvoorbeeld graan, poeders en dergelijken. Ook bijvoorbeeld spuitgietmallen en vulkaniseermallen kunnen zeer goed worden beschermd met Moton Dry Lube 700.

Moton Dry Lube 700 draagt mee aan een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw machinedelen, oppervlakken en gereedschappen!

VOORDELEN

  • Geschikt als droogsmeermiddel, beschermingsmiddel en anti-hechtmiddel;
  • Speciaal voor waar niet met olie gesmeerd mag worden;
  • Olievrije, ultra gladde smering;
  • Verhindert materiaal-op-materiaal contact;
  • Voorkomt slijtage, ook in contact met abbrasieve materialen.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Dry Lube 700 is zeer geschikt voor de smering en bescherming van alle soorten oppervlakken en machinedelen, waar niet met olie mag worden gesmeerd en toch een lage wrijving noodzakelijk is. Moton Dry Lube 700 is bijvoorbeeld goed toepasbaar op apparaten en machines in de elektrische- en textielindustrie, levensmiddelenindustrie, afvulmachines, verpakkings- en kartonnage-industrie. Daarnaast is de Moton Dry Lube 700 uitermate geschikt voor de bescherming en smering van bijvoorbeeld fijnmechanische- en huishoudapparatuur, gordijnrails en laden van kasten, sloten, zagen en uitzetramen.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit-transparant
Componenten PTFE, solvent, anorganisch bindmiddel
Dichtheid Ca. 0,8 kg/l
Globaal werktemperatuurgebied -50°C tot +260°C