icon_temp_photo

Food Grade Pasta 803

Moton Food Grade Pasta 803 is een universeel toepasbare antivreet- en montagepasta met uitmuntende smerende eigenschappen, verrijkt met keramische deeltjes. Dit product bevat geen metalen. Zo spaart Moton Food Grade Pasta 803 het milieu en is deze, op basis van de gebruikte grondstoffen, toepasbaar en gekeurd voor de levensmiddelenindustrie.

Moton Food Grade Pasta 803 bevat waterverdringende eigenschappen, beschermt tegen corrosie, heeft een uitstekende hechting,verhindert vreten tijdens (voor)montage en smeert uitermate goed en langdurend. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde samenstelling houdt Moton Food Grade Pasta 803 schroefdraadverbindingen gangbaar, ook na langdurige inwerking van warmte en atmosferische invloeden. Moton Food Grade Pasta 803 is met name bedoeld voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen.

VOORDELEN

  • Uitmuntende, langdurige smerende en waterverdringende eigenschappen;
  • Beschermt tegen corrosie en hecht uitstekend;
  • Bevat geen metalen;
  • Met name voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen;
  • NSF H1 geregistreerd.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Food Grade Pasta 803 is zeer geschikt als montagepasta van alle onderdelen en schroefdraden, die normaal met metaal bevattende pasta’s worden behandeld. Moton Food Grade Pasta 803 is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie, maar kan uiteraard ook zeer goed in andere sectoren worden toegepast.

NSF H1 REGISTRATIE

NSF H1 geregistreerd onder nummer:          136607
NSF H1 geregistreerd voor aerosols:             139268

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit
Componenten Farmaceutische olie, anorganisch bindmiddel, keramische materialen, additieven
Dichtheid Ca. 1 kg/l
NLGI-klasse Ca. 1-2
Globaal werktemperatuurgebied Als pasta -20°C tot +150°C. De vaste smeerstoffen tot maximaal +1700°C