fl_330_moton

Food Lube 330

Moton Food Lube 330 is een hoogwaardig, universeel smeermiddel op basis van een minerale farmaceutische olie. Dit product bevat een zeer specifiek additievenpakket en een hoog gehalte aan deeltjes vaste smeerstoffen.

De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten geeft dit product zijn weergaloze smering. Voor het smeren van onderdelen binnen de levensmiddelenindustrie, is Moton Food Lube 330 hét smeermiddel dat u nodig heeft!

Moton Food Lube 330 is bestand tegen (zout) water en stoom en heeft een goede hechting op ieder oppervlak. Het vermindert de vuilaanhechting en verhindert corrosie en stick-slip. Daarnaast bevat Moton Food Lube 330 smeerfilmversterkers en versterkte, niet giftige EP-eigenschappen door de toevoeging van vaste smeerstoffen.

VOORDELEN

  • Weergaloze smering en bescherming;
  • Beschikt over een goede hechting;
  • Verhindert corrosie en slijtage;
  • Bevat smeerfilmversterkers en versterkte EP-eigenschappen;
  • NSF H1 geregistreerd.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Food Lube 330 is zeer geschikt als smeermiddel in de levensmiddelen industrie, voor het onderhouden, smeren en beschermen van onder andere installaties, gereedschappen, scharnieren, glijlagers, alle soorten draai- of schuifconstructies, stalen kabels en kettingen.

NSF H1 Registratie

NSF H1 geregistreerd onder nummer:          137214
NSF H1 geregistreerd voor aerosols:            139088

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Crème
Componenten Minerale olie, additieven, vaste smeerstoffen
Dichtheid Ca. 0,85 kg/l
Viscositeit Vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -20°C tot +150°C