food_lube_333_aerosol

Food Lube 333

Moton Food Lube 333 is een hoogwaardig, universeel smeermiddel met langdurige smeer- en beschermingseigenschappen, op basis van een synthetische medicinaal zuivere olie.

Dit product bevat, naast een zeer specifiek additievenpakket, ook zeer kleine deeltjes keramisch materiaal. De zorgvuldig geteste combinatie van keramiek met de andere componenten geeft dit product zijn weergaloze smeerwerking. Moton Food Lube 333 is toegelaten voor de levensmiddelenindustrie.

Moton Food Lube 333 is bestand tegen (zout) water en stoom en heeft een goede hechting op ieder oppervlak. Het vermindert de vuilaanhechting, verhindert corrosie en stick-slip en is slijtagewerend. Daarnaast bevat Moton Food Lube 333 niet giftige vaste smeerstoffen en speciale additieven. Dit product heeft naast een uitmuntende smeerwerking, ook een uitstekende kruipwerking!

VOORDELEN

  • Weergaloze smering en bescherming;
  • Verhindert corrosie en slijtage;
  • Vermindert vuilaanhechting;
  • Beschikt over een uitstekende kruipwerking;
  • Verrijkt met keramiek en additieven;
  • NSF H1 geregistreerd.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Food Lube 333 is zeer geschikt als smeermiddel in de levensmiddelen industrie, voor het onderhouden, smeren en beschermen van onder andere installaties, gereedschappen, scharnieren, glijlagers, alle soorten draai- of schuifconstructies, kabels en kettingen.

NSF H1 REGISTRATIE

NSF H1 geregistreerd onder nummer:          143595
Aerosol binnenkort ook geregistreerd.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit
Componenten Synthetische olie, additieven, keramiek
Dichtheid Ca. 0,9 kg/l
Viscositeit Vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -40°C tot +150°C