fl_340_moton

Food Lube 340

Moton Food Lube 340 is een hoogwaardig, universeel smeermiddel met langdurige smeer- en beschermingseigenschappen, op basis van een synthetische medicinaal zuivere olie.

Dit product bevat, naast een zeer specifiek additievenpakket, ook zeer kleine deeltjes vaste smeerstoffen. De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten geeft dit product zijn weergaloze smeerwerking. Moton Food Lube 340 is door de NSF geclassificeerd als H1-product, wat inhoudt dat dit product incidenteel in contact mag komen met levensmiddelen tijdens het productieproces.

Moton Food Lube 340 is bestand tegen (zout) water en stoom wat erg handig is wanneer deze wordt gebruik in een productieproces voor bijvoorbeeld groente- en vruchtensappen. Het product geeft een uitstekende corrosiewering, vochtverdringing, conservering, verhindert stick-slip en is slijtagewerend. Daarnaast hecht Moton Food Lube 340 vrijwel geen stof of vuil aan en, door de toevoeging van vaste smeerstoffen, garandeert dit product een uitmuntende smeerwerking.

VOORDELEN

  • Weergaloze smering en bescherming;
  • Uitstekende slijtage- en corrosiewering;
  • Vochtverdringend;
  • Bestand tegen (zout) water, stoom, groente- en vruchtensappen;
  • NSF H1 geregistreerd.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Food Lube 340 is zeer geschikt voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties en alle soorten draai- of schuifconstructies waarbij medicinaal zuivere olie vereist is, bijvoorbeeld in de levensmiddelenindustrie.

NSF H1 Registratie

NSF H1 geregistreerd onder nummer:          138001
NSF H1 geregistreerd voor aerosols:             138208

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Wit
Componenten Synthetische olie, additieven, vaste smeerstoffen
Dichtheid Ca. 0,9 kg/l
Viscositeit Vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -20°C tot +150°C