Productontwikkeling

Naast het standaard assortiment is het ook mogelijk om Moton Lubricants in te schakelen om een op maat gemaakt product te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u een smeermiddel nodig heeft dat afwijkt van het standaard assortiment, of wanneer u vraag heeft naar een smeermiddel voor een specifieke toepassing.

Neem contact op +31 (0) 592 407 797

Private & Joint Labels

Naast het ontwikkelen van hoogwaardige smeermiddelen is Moton Lubricants ook gespecialiseerd in het verzorgen van private labels. Zo is het mogelijk om onze smeermiddelen te voorzien van uw eigen private label of een door ons ontwikkeld private label. Ook kunnen we uw eigen smeermiddelen afvullen in de gewenste verpakkingen.

Neem contact op +31 (0) 592 407 797

Loonafvulling

Naast het ontwikkelen van hoogwaardige smeermiddelen is Moton Lubricants ook gespecialiseerd in loonafvulling van industriële producten. Dit houdt in dat wij uw (bestaande) product kunnen voorzien van een nieuwe verpakking, incl. dopje, doosje en het etiket. Denk bijvoorbeeld aan uw smeervet dat u als spuitbus wilt verkrijgen. Gezamenlijk met u verzorgen wij uw product van a tot z.

Neem contact op +31 (0) 592 407 797