Moton Techno Lube 500

Techno Lube 500

Moton Techno Lube 500 is een hoogwaardig universeel smeermiddel op basis van een minerale olie, verrijkt met een zeer specifiek additievenpakket. De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten geeft Moton Techno Lube 500 zijn weergaloze smeerwerking.

Moton Techno Lube 500 heeft, naast zijn uitmuntende smeerwerking een extreem goede kruipwerking met behoud van smeerkracht. Het product is bestand tegen (zout) water en stoom en hecht vrijwel geen stof of vuil aan. Tijdens gebruik laat dit product een zeer sterke smeerfilm achter waar nodig. Dit geeft de toepassing een optimale bescherming tegen vocht, corrosie en slijtage.

VOORDELEN

  • Extreem goede kruipwerking;
  • Bestand tegen (zout) water en stoom;
  • Laat een zeer sterke smeerfilm achter;
  • Optimale bescherming tegen vocht, corrosie en slijtage.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Techno Lube 500 is bij uitstek geschikt als hoogwaardig universeel smeer-, reinigings- en beschermingsmiddel. Het product is ideaal voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties, gereedschappen, scharnieren, lagers en alle soorten draai- of schuifconstructies. Door zijn uitstekende kruipwerking maakt Moton Techno Lube 500 vastgeroeste delen weer los.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Crème
Componenten Minerale olie, additieven, vaste smeerstoffen, smeerfilmversterkers, EP-additieven
Dichtheid Ca. 0,85 kg/l
Viscositeit Dun-vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -28°C tot +150°C na verdampen oplosmiddel