icon_temp_photo

Uni Grease 400

Moton Uni Grease 400 is een zeer hoogwaardig, universeel toepasbaar multifunctioneel lithiumcomplex vet, waaraan een geconcentreerde dispersie vaste (keramische) smeerstoffen is toegevoegd, om zo de EP- en AW-eigenschappen te versterken. Daarnaast beschermt de toevoeging van deze stoffen het systeem tegen stotende belastingen.

Moton Uni Grease 400 is bestand tegen (zout) water en stoom en biedt een uitstekende corrosiewering, vochtverdringing en conservering van de toepassing. Tevens werkt het slijtagewerend, wordt pitting en stick-slip verminderd en smeert en beschermt Moton Uni Grease 400 extra goed door de vaste smeerstoffen.

VOORDELEN

  • Multifunctioneel lithiumcomple vet;
  • Versterkte EP- en AW-eigenschappen;
  • Beschermt tegen stotende belastingen;
  • Bestand tegen (zout) water en stoom;
  • Uitstekende corrosiewering, vochtverdringing, conservering, slijtagewering en smering.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Uni Grease 400 is toepasbaar overal waar een blijvende goede smering verkregen dient te worden en waar sterke anti-vreet en hoge drukeigenschappen gewenst zijn. Moton Uni Grease 400 is zeer geschikt toegepast te worden in vrijwel ieder milieu, ook bij hoge omtreksnelheden en in zowel open als gesloten systemen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld (glij-/kogel-) lagers, aandrijfsystemen, alle soorten geleidingen, kabels, stangen, kettingen en systemen met stotende belastingen. Moton Uni Grease 400 is onder andere geschikt voor automatische smeersystemen, ook in vochtige milieus.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Beige tot wit
Componenten Lithiumcomplex zeep, minerale olie, additieven, vaste smeerstoffen
Dichtheid Ca. 0,9 kg/l
NLGI-klasse 2
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -30°C tot +160°C