vavle_safe_507

Valve Safe 507 (LPG/CNG)

Moton Valve Safe 507 is een brandstofadditief, die kleppen en klepzittingen van de motor beschermt. Bovendien voorkomt Moton Valve Safe 507 overhitting in de cilinderkop en zorgt het voor een optimale smering en een schone verbranding. Dit product bevat geen metaal-organische verbindingen en heeft geen nadelige effecten op de katalysatoren.

Moton Valve Safe 507 reinigt de injectoren van het brandstofsysteem een smeert de cilinderkop, waardoor de kleppen en klepzittingen van de motor worden beschermd. Hierdoor wordt de brandstofefficiëntie verbeterd en wordt de uitstoot van verontreinigde stoffen aanzienlijk verminderd. De prestaties van het voertuig blijven op deze manier gehandhaafd en compressieverliezen worden voorkomen.

Het product is zeer zuinig in gebruik en zorgt voor een lagere temperatuur van de motor en een langere levensduur. Door Moton Valve Safe 507 te gebruiken, worden dure reparaties en schade aan de motor,als gevolg van oververhitting en/of een gebrek aan smering, voorkomen.

VOORDELEN

  • Voor de smering en verkoeling van motoren op gas;
  • Beschermt kleppen en klepzittingen van de motor;
  • Voorkomt overhitting van de cilinderkop;
  • Optimale smering en schonere verbranding;
  • Verlaagt temperatuur en verlengt levensduur van de motor;
  • Geen nadelig effect op katalysatoren.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Valve Safe 507 is geschikt voor motoren op gas (LPG/CNG), welke smering en verkoeling kunnen gebruiken. Zo is dit product geschikt voor alle voertuigen die worden aangedreven door LPG of CNG, zoals heftrucks, landbouwvoertuigen en industriële motoren.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Bruin
Componenten Naftenische componenten, additieven
Dichtheid Ca. 0,85 kg/l
Viscositeit Dun