• nl_NLNederlands
  • en_USEnglish
  • PRODUCTEN OVER ONS PET PRESSPACKĀ®NEW

    Privacyverklaring (02-02-2022)

    Uw privacy is voor Moton Group van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij deze gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor wij ze bij u hebben gevraagd. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website moton-lubricants.com allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, neem dan contact op met Moton Group via info@moton-lubricants.com.

    Contactformulier(en)
    Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Contactformulieren worden niet gebruikt om een mailbestand op te bouwen voor promotionele doeleinden.

    Nieuwsbrieven
    Moton Group maakt geen gebruik van nieuwsbrieven voor promotiedoeleinden. Nieuwsbrieven worden automatisch opgebouwd op basis van ons klantenbestand in ons ERP-systeem. Deze nieuwsbrieven zijn uitsluitend informatief.

    Cookies (yummy!)
    Deze website maakt gebruikt van de welbekende, ongebakken cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar wij informatie in kunnen opslaan zodat u deze niet steeds hoeft in te vullen. Maar wij kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over onze cookies. Hierbij zullen wij u vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige zaken van onze website functioneren dan niet goed meer. Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacy verklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

    Google Analytics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website(s) gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytische informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

    Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
    Wij delen uw persoonsgegevens, behoudens een wettelijke verplichting, niet aan derden.

    Beveiliging
    Wij zorgen ervoor dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We werken uitsluitend met gecertificeerde systemen, we passen de beveiliging steeds aan de laatste inzichten en letten goed op wat er mis kan gaan.

    Functionaris voor gegevensbescherming
    Wij hebben een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Beuker, Yerney en is bereikbaar per e-mail via info@moton-lubricants.com al uw vragen en verzoeken.

    Wijzigingen in deze privacyverklaring
    Onze privacyverklaring kan wijzigen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

    Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
    Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

    U hebt de volgende rechten:

    • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
    • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
    • Het laten corrigeren van fouten
    • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
    • Intrekken van toestemming
    • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

    Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Mogelijk kunnen wij u vragen u te identificeren.

    Klacht indienen
    Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij onze Functionaris Gegevensbescherming of de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Contactgegevens
    Moton Group
    Wiltonstraat 17,
    9403 AV, Assen, Nederland

    info@moton-lubricants.com
    T. +31 (0)592 407 797

    This will close in 0 seconds

    2022 Ā© Moton Lubricants BV is onderdeel van Moton Group