Smeermiddel op waterbasis
 • nl_NLNederlands
 • en_USEnglish
 • PRODUCTEN OVER ONS PET PRESSPACK®NEW

  Maak kennis met Moton.

  De meest flexibele producent & leverancier van smeermiddelen, smeervetten, montagepasta's, additieven en producten op maat!

  Neem contact op Bekijk bedrijfsvideo

  Private Labeling

  U wilt een eigen private label introduceren? Of bent u opzoek naar producten om uw assortiment van private label producten uit te breiden? Of u nu gaat om een nieuw op te zetten private label product of het afnemen van een private label voor uw merk. Moton is uw partner om sterke private labels te vervaardigen.

  Loonwerk

  Product op de markt brengen, maar u kunt deze zelf niet produceren? U wilt uw productie uitbesteden om praktische redenen? Een product vervaardigd dat voldoet aan uw eisen? Door jarenlange ervaring heeft Moton alle expertise in huis om uw specifieke wensen in loonwerk te verrichten.

  Productontwikkeling

  Onze productspecialisten geven graag op een inventieve manier inhoud aan uw idee! Het uitwerken van een concept tot een innovatief product. Heldere stappen maken waarbij we samen tot een product komen die een toegevoegde waarde krijgt in de bestaande markt.

  Onze Visie

  Moton Lubricants BV is van oorsprong opgericht met de visie om duurzame, hoogwaardige smeermiddelen te ontwikkelen en te produceren. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe Aerosol lijn, die worden aangedreven op lucht. Een duurzaam, mens- en milieuvriendelijk innovatie als alternatief op de conventionele presspack die gebruik maakt van drijfgas, dat erg schadelijk kan zijn voor het milieu.

  De drive om een positieve verandering teweeg te brengen staat bij Moton bovenaan. We willen voortdurend vernieuwen en verbeteren en stellen daarbij het milieu, de gezondheid en de kwaliteit voorop. Voor ons staat het onomstotelijk vast dat uiteindelijk alle producten veilig zullen moeten zijn voor de gebruiker en onze planeet.

  // Het team van Moton Group

  Waar wij voor staan

  Kwaliteit, boven kwantiteit!

  De producten van Moton Lubricants BV staan garant voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Het aantal vinden wij niet belangrijk. Het gaat er uiteindelijk om dat u producten van ons ontvangt, waarover u zéér tevreden bent. Dat is waar Moton voor staat!

  Flexibiliteit voorop!

  Producten afnemen bij Moton Lubricants BV betekent flexibiliteit. U heeft keuze uit diverse verpakkingen en verpakkingsmogelijkheden. Het product dat u krijgt wordt volledig aangepast naar uw eigen visie en wensen. De specialisten van Moton hebben oog voor detail en aandacht voor uw specifieke wensen.

  Elk project is maatwerk!

  Moton is uw ontzorgingspartner in ontwikkeling als het gaat om het ontwikkelen van op-maat-gemaakte producten, met betrekking tot het product zelf, maar ook de verpakking, de etikettering en het vervoeren hiervan.

  This will close in 0 seconds

  2023 © Moton Lubricants BV is onderdeel van Moton Group